Skip to primary navigation Skip to content Skip to footer

Welkom Arjen Lubach fan!

Quick Details

Wat leuk dat je bij ons in het theater bent! Boom Chicago is een theater dat al bijna 30 jaar in Amsterdam staat. Boom Chicago geeft niet alleen hilarische improv shows, maar heeft ook een academy waar je zelf improv kunt leren, het eerste Boom Chicago Comedy Festival is deze maand van 24 juli tot en met 1 augustus, je kunt zelf met je team, familie of vrienden een tailor-made avond organiseren bij ons of maak je Kerst speciaal en bezoek ons tijdens de feestdagen!

Sitcom

a group of people posing for the camera

Sitcom, Boom Chicago’s nieuwe, hilarische comedy show is een terugkeer naar de negentiger jaren toen elk televisieprobleem opgelost kon worden in een half uur… inclusief reclame. Je kent de formule: een groep (mooie) vrienden komt samen op dezelfde locaties en werken zichzelf in realistisch verbeeldde, maar onwaarschijnlijke situaties. Camera’s leggen alle ontwikkelingen vast, terwijl het live studio publiek precies weet wanneer het moet lachen, applaudisseren en ‘oooh’ moet roepen.

Boom Chicago viert de hoogtijdagen van de jaren 90, die al deze iconische sitcoms opleverde. Kom genieten van de muziek, mode en het nieuws uit een eenvoudigere tijd van Friends, het Zonnetje in Huis en The Fresh Prince of Bel Air. Aan het einde van elke avond nemen de acteurs als slotact samen met het publiek een compleet nieuwe pilot aflevering op van Sitcom.

Meer informatie en showtijden

Boom Chicago Comedy Festival

logo

Kom Lachen tijdens het Boom Chicago Comedy Festival van 24 juli tot 1 augustus. Geniet van een breed scala aan stijlen met veel improvisatie en stand up comedians. Met in de line up internationale gasten, talent van eigen bodem zoals Arjen Lubach, Op Sterk Water en De Speld. Kom voor de shows, de workshops en eet en drink tijdens de Queen Your Plate drag Brunch. En de festival bar is altijd gezellig!

Meer weten…

Boom Chicago Academy

a group of people posing for a photo

Blijven zitten en gewoon kijken, is natuurlijk het makkelijkste. Maar waarom neem jij zelf eigenlijk geen improvisatie lessen? Onze acteurs maken je niet alleen aan het lachen op het podium, ze zijn ook deskundige trainers en hele goede leraren. Je hebt geen enkele ervaring nodig, alleen zin om plezier te maken!

Meer weten…

December 2021 Holiday Season

a group of people wearing costumes

Vier de feestdagen met een hilarische avond vol komedie met je groep of team! Boom Chicago is de plek om Kerst te vieren!

Meer weten…

Tailor-made VrijMishow voor jouw groep!

a group of people sitting at a table

Na ruim een jaar thuiswerken is het tijd om je collega’s weer te zien en er is niks leukers dan een tailor-made comedy show voor jouw en je team! Er is ruimte om bepaalde collega’s in het zonnetje te zetten (of te roasten), suggesties te geven aan de cast en nog veel meer!

Lees meer…

 

Skip to toolbar