• ONLINE SHOW

SHOT OF IMPROV: ONLINE PANDEMIC EDITION

Details

Online tickets vanaf
5

Zaterdagavond Improv Comedy Show online

Fun, improv en drankjes op een zaterdagavond bij Boom Chicago? Wat is daar nieuw aan? Wij zijn in het theater. Jij bent thuis!

Boom Chicago’s Zaterdag late avond show is terug, live en online, met Shot of Improv: Pandemic edition.

We hebben onze populaire Shot of Improv show aangepast tot een interactieve, live-streaming show en online feestje. Waarom is het zo grappig? 3 redenen: we hebben samen in quarantaine gezeten, we improviseren samen en we drinken samen. En nu kun jij er bij zijn!

Het is de voor jou welbekende imrpovisatie comedy waar je zo van houdt, maar nu met meer manieren om mee te doen met de show. De Boom Chicago cast maakt ter plekke sketches, personages en improvisaties gebaseerd op jouw suggesties. Bovendien kun jij ze aan het drinken zetten door ze uit te dagen met gekke opdrachten, allemaal vanaf je luie stoel. Dus zet je shotjes klaar, leun achterover en geniet van een onvoorspelbare avond hilarische improv comedy.

Je bent uitgenodigd voor ons zaterdagavond feestje om 22:00 in Amsterdam of 21:00 in London. In Amerika start de party om 4pm in New York, 3pm in Chicago en 1pm LA, precies op tijd voor brunch. Wat is typischer voor LA dan brunch?!

Onze improv show wordt gemaakt door acteurs, technici, onze musical director en het publiek. Geef ons jouw suggesties en challenges voor onze cast, alles is toegestaan! Deze raket vliegt elke zaterdag de lucht in. Is er een plan van aanpak? Natuurlijk niet. We verzinnen het terwijl we bezig zijn.

Iedere week is er een nieuwe Boom Chicago host die je verwelkomt vanuit onze bar. Drinken is onderdeel van de show, want hoe meer jij drinkt hoe gappiger wij lijken. Dit entertainment is verslavend!

Shot of Improv: Online Pandemic Edition duurt minstens een uur, maar zoals elk goed feestje, is het pas voorbij als we klaar zijn.

Koop nu je kaartjes en krijg toegang tot de show!