Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

ACTIEVE TRAININGEN

Met de basisprincipes van het improvisatietheater richten we ons op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden die nodig zijn in de huidige, complexe, zakelijke omgeving.

Deze trainingen zijn geschikt voor leiders die willen werken aan presentatie- en vertelvaardigheden en hoe ze hun publiek kunnen beïnvloeden en verbinden.

We werken samen met topmanagers om een ​​meer specifieke en authentieke spreekstijl te ontwikkelen.

Teams laten we de meerwaarde zien van samenwerken, leiderschap en assisteren we bij de implementatie van nieuwe programma’s.

Personeelsafdelingen helpen we bij het ontwikkelen en uitvoeren van trainings-, leiderschaps- en talentontwikkelingsprogramma’s.

Klantgerichte teams trainen we om met (moeilijke) klanten om te gaan en trainen ze om bedrijfswaarden te vertegenwoordigen en merkbeloften na te komen. We passen programma’s aan op de behoeften van de klant. En, oh ja: je team zal het fantastisch vinden.

Onze trainingen zijn flexibel en kunnen eenvoudig worden aangepast. We behandelen thema’s als:

  • Leiderschap
  • Verandering en culturele transformatie
  • Innovatie en creativiteit
  • Presentatie en sprekerscoaching
  • Risico nemen
  • Communicatie inclusief moeilijke feedback

Onze programma’s zijn geschikt voor groepen van 6 tot 1600.

IMPROVISATIE IS EEN GEWELDIG HULPMIDDEL

In een uitdagend bedrijfsklimaat is het belangrijk om creatief te denken en je aan te passen aan veranderende situaties. Onze leuke en uitdagende programma’s stellen een team in staat, om met elkaar in contact te komen en de sprankels te creëren die leiden tot nieuwe manieren van denken. Gebruikmakend van de principes van improvisatie, helpt Boom Chicago de creativiteit los te laten en een teamgeest te ontwikkelen die nodig is om vooruit te komen. Wanneer mensen samenwerken, vliegen vonken sneller over en is het geheel groter dan de som der delen. Samenwerking stimuleert creativiteit, omdat innovatie voortkomt uit een reeks momenten, zelden uit een enkele helder flits. De improvisatietraining van Boom Chicago laat je ervaren hoe het is om voort te bouwen op elkaars ideeën.

De Improv Workshop helpt een groep samen te binden en verbinding te maken met het bedrijf. Door buiten de dagelijkse routine om te denken, kunnen mensen situaties  in een nieuw licht zien. Deze training is ook populair na een interne of externe reorganisatie. Het lesplan voor deze workshop wordt afgestemd op uw exacte doelen en behoeften voor deze sessie. Of je nu op zoek bent naar plezier,  diepgaande communicatie- of teambuildingtraining of iets daartussenin. Wij zijn er om uw organisatie te ondersteunen.

Casestudy: Accenture (Product)

De Opdracht: Als partners van Accenture, werken we samen in vele vormen. In dit geval heeft Accenture Products ons in september 2017 gevraagd,  om met het verkoopteam en de verkoopdirectie samen te werken aan de  vertelvaardigheden. En daarnaast hebben we gekeken naar aan de manier waarop Accentue diensten aan potentiële klanten verkoopt en hoe dat verbeterd kan worden. In beperkte tijd hebben we gewerkt aan grote, belangrijke doelen.

De Uitvoering: we hebben een spoedcursus in verhalen vertellen en communicatie gemaakt en uitgevoerd. We begonnen door een paar deelnemers presentaties te laten maken die we konden bekritiseren op stijl en inhoud. Vervolgens werkten we aan de elementen van een goed verhaal en een goede vertelkunst, waaronder het gebruik van emotie, scherpe, duidelijke woordkeuze en lichaamstaal. Ten slotte moesten de deelnemers elkaar filmen en hun het klantverhaal aan elkaar vertellen, zodat ze zelf konden zien hoe ze met de klant communiceerden en waar de verbeter mogelijkheden lagen

De Reactie: Verschillende teamleden hebben ons benaderd om extra sessies aan te vragen om te kunnen blijven werken aan het sales vermogen en klanten tevreden te stellen. En we werken aan een vervolgprogramma met Accenture voor de verkoopmanagers,  nu we met het salesteam hebben gewerkt.

CASE STUDY – KLM/AMEX

ADCN’S CREATIVE CIRCUS – PITCH PERFECT

Pitch Training

Boom Chicago biedt bijzondere en toepasbare programma’s voor bedrijven, groepen en particulieren. Met behulp van de principes van improvisatie kan Boom Chicago helpen bij het verbeteren van presentatievaardigheden. De training kan worden georganiseerd in ons Amsterdamse theater of op locatie en vereist minimaal twee uur.

We weten allemaal hoe moeilijk het is om voor een publiek te spreken, laat staan ​​te pitchen. Je hartslag gaat omhoog, je knieën beginnen te trillen terwijl je je idee met vertrouwen probeert over te brengen. Omdat onze acteurs elke avond op het podium staan ​​en ook worden geboekt als hosts en performers voor de zakelijke wereld, kunnen ze je tips geven over hoe je het plezier in het spreken in het openbaar kunt vinden en dit met vertrouwen kunt doen. Hoe meer je geniet van presenteren, hoe meer je publiek zal luisteren naar wat je te zeggen hebt.

Via persoonlijke feedback en groepscoaching laat Boom Chicago je zien hoe je je vaardigheden kunt verbeteren en je zelfvertrouwen kunt vergroten. Onze trainer geeft je individuele feedback over jouw sterke en zwakke punten, zodat je aan het einde van een sessie onmiddellijk verbetering ziet, zelfs als je al een doorgewinterde spreker bent. Neem voor meer informatie contact met ons op: saskia@boomchicago.nl.

Business Pitch Training

Saskia is happy to tell you more, send her an e-mail at saskia@boomchicago.nl. Do you prefer to be contacted? Fill in the form below.

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ACTIVE TRAINING TESTIMONIALS

"The guys nailed the brief it was super practical and really gave the teams actionable takeaways, rave reviews I was super happy with they way it turned out."

– Joel Anfuso, Manager Learning & Development EMEA – Optimizely

"Thank you. We wanted people to think about things differently and your program helped make that happen."

– Toshiba

"We approached Boom Chicago to assist us with designing an Offsite day for our leadership team. From the initial approach onward, We felt that Boom Chicago were partners in the design process: they spent time understanding our business, understanding the people who would be attending the workshop, and the goals and overall aims we had for the day. I would be happy to recommend Boom Chicago as an impressive partner who are collaborative in their approach, fantastic facilitators and are capable of landing difficult learning in a comedic and fresh way that is hilariously memorable."

– Layna Hodgson, Senior Global Learning Specialist – Booking

"A wonderful training. Everybody was very enthusiastic!"

– Hewlett-Packard