Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

LONG-FORM IMPROV TRAINING

AMSTERDAM IMPROVISATIETRAINING

Learning Improvisation is Fun

In samenwerking met The Free Association in Londen is Boom Chicago de voornaamste locatie voor improvisatietraining. De combinatie van Boom Chicago’s 25 jarige improvisatie ervaring met het grenommeerde curriculum van de FA zorgt voor een enorme hoeveelheid plezier in improvisatie en bevrijd performers om samen met hun teamgenoten boeiend en hilarisch werk te creëren.

Dit mooie programma van zes niveaus bouwt aan het zelfvertrouwen van de deelnemers en zorgt voor de ontwikkeling van hun comedyvermogen en het verbeteren van hun optredens. We bieden de volgende generatie improvisatietalenten de tools en kennis om hun eigen teams op te zetten en hun eigen, unieke shows te creëren.

Elk niveau heeft cursussen van 24 uur cursustijd, veelal verdeeld over acht sessies van drie uur. Bekijk het komende lesrooster op onze long-form improv training pagina. We hebben ook intensieve programma’s die in 4 dagen te volgen zijn. Je volgt dan een complete cursus in minder dan 1 week. Bij Boom Chicago ben je nooit ver weg van een les!

Twijfel je nog? Volg dan een proefles. Dit geeft je een goed beeld van hoe de improvisatielessen er uit zien. Deze proefles wordt gegeven van 19:00 – 22:00 doordeweek en van (15:00 –18:00 in het weekend) en kost €20. Als je je voor een volledige cursus inschrijft, dan trekken we dit of van het inschrijvingsgeld.

Mogelijkheden voor Studenten

Naarmate studenten door het programma vorderen, krijgen ze de gelegenheid om in Teacher Jams te spelen en uiteindelijk auditie te doen om deel uit te maken van Boom Chicago huisteams die de kans hebben om wekelijks op te treden. Academy spelers kunnen uitgroeien tot coaches, docenten en hopelijk zelfs in de toekomst deel uit maken van de Boom Chicago cast.

The Community

Door lessen te volgen, word je lid van een community van performers, comedians en gelijkgestemden. Je vindt deze creatieve geesten op onze podia, bij onze shows en in onze bar. Leden van de community sluiten niet alleen duurzame vriendschappen, maar werken ook samen aan projecten en creëren samen improvisatieteams. We bieden studenten gratis kaarten of toegang met korting voor veel Boom Chicago shows.