Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

BOOM CHICAGO ACADEMY

IMPROV CLASSES & MORE IN AMSTERDAM

Improv Training Programma

Blijven zitten en gewoon kijken, is natuurlijk het makkelijkste. Maar waarom neem jij zelf eigenlijk geen improvisatie lessen? Onze acteurs maken je niet alleen aan het lachen op het podium, ze zijn ook deskundige trainers en hele goede leraren. Je hebt geen enkele ervaring nodig, alleen zin om plezier te maken!

Ons persoonlijk ontwikkelde programma is een samenwerking met The Free Association in Londen en bestaat uit kleine groepslessen. Je volgt een heel divers leerpad, met diverse presentatie mogelijkheden. We kennen ook studiepunten toe vanuit FA London, dus spring in een gevorderde klas, Brexiteers!

AS SEEN IN

Keuzevakken en Intensieve Cursussen

Losse comedy llessen en eendaagse workshops. Deze meer flexibele cursussen vormen een aanvulling op ons reguliere programma. De focus ligt hierbij op het verbeteren van specifieke vaardigheden zoals: muzikale improvisatie, stand-up comedy, Harold of een betere improvisator worden.

Online Cursussen

We hebben ook online improvisatielessen! We lanceren mini-intensieve cursussen via Zoom voor mensen overal ter wereld. Deze cursussen vormen een aanvulling op onze reguliere persoonlijke lessen met een focus op leuke vaardigheden en die je zullen helpen om beter te kunnen improviseren.

InterActing

Inter-Acting is onze eigen stichting,  die improvisatie als middel gebruikt, om kinderen met autisme te helpen sociaal veerkrachtiger en zelfverzekerder te worden. Inter-Acting is een initiatief van Stichting ChildCenter in samenwerking met Boom Chicago.

Deze organisatie leert kinderen met autisme sociale vaardigheden en begrip,  door middel van improvisatie en moedigt autistische jongeren aan om met hun voorkeursgedrag te breken en het onverwachte te omarmen.