Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

BOOM CHICAGO ACADEMY

IMPROV CLASSES & MORE IN AMSTERDAM

Improv Training Programma

Blijven zitten en gewoon kijken, is natuurlijk het makkelijkste. Maar waarom neem jij zelf eigenlijk geen improvisatie lessen? Onze acteurs maken je niet alleen aan het lachen op het podium, ze zijn ook deskundige trainers en hele goede leraren. Je hebt geen enkele ervaring nodig, alleen zin om plezier te maken!

Ons persoonlijk ontwikkelde programma is een samenwerking met The Free Association in Londen en bestaat uit kleine groepslessen. Je volgt een heel divers leerpad, met diverse presentatie mogelijkheden. We kennen ook studiepunten toe vanuit FA London, dus spring in een gevorderde klas, Brexiteers!

AS SEEN IN

Keuzevakken en Intensieve Cursussen

Losse comedy lessen en eendaagse workshops. Deze meer flexibele cursussen vormen een aanvulling op ons reguliere programma. De focus ligt hierbij op het verbeteren van specifieke vaardigheden zoals: muzikale improvisatie, stand-up comedy, Harold of een betere improvisator worden.

InterActing

InterActing is een non-profit theaterschool die jongeren met autisme via improvisatievaardigheden helpt om sociaal weerbaarder en zelfbewuster te worden. We leren ze spelenderwijs spontaan en flexibel met elkaar om te gaan, waarbij het plezier voorop staat.