Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

DE GRAPPIGSTE EVENTLOCATIE IN AMSTERDAM

KOM MET EEN GROEP NAAR BOOM CHICAGO!

Boom Chicago is de beste eventlocatie om elk soort feest te vieren. Of het nu gaat om een ​​verjaardag, een afscheidsfeest, een teambuilding evenement of gewoon een gezellige avond met vrienden, Boom Chicago is de the place to be om dat te vieren.

Huur een ruimte in de bar, boek een Show&Food Combo, of wil je misschien iets groters? Hoeveel sociale afstand heb je nodig? Vul het formulier hier in en we kunnen samen iets te creëren dat perfect is voor elke groep.

Table dinner groups

GEWELDIGE DINEROPTIES

Dinner Boom Chicago

We doen eenvoudige diners voor kleinere groepen en verzorgen een uitgebreide catering voor grotere groepen.

Vanuit onze pop-up keuken, toveren we heerlijke gerechten met Amerikaanse invloeden uit de ‘California Cuisine’: fusion comfort food met verse en lokaal geproduceerde ingrediënten. Eet, drink en lach en dat alles op één plek: Boom Chicago!

DRANKJES EN COCKTAILS

Drinks Bar Theater

We hebben heerlijke Bud-bieren, lokaal gebrouwen bieren en IPAs. Onze wijn komt van het innovatieve Grapedistrict. Ons barpersoneel maakt ook graag een speciale cocktail voor uw gezelschap.

En heel belangrijk: Onze frisdranken komen uit echte flessen en niet uit een frisdrankpistool.

WIE IS DE EREGAST?

Event location Amsterdam

Vertel ons wat u viert en wij zorgen voor een onvergetelijke avond. Zullen we een ‘Roast’ voorbereiden en dat voor de groep presenteren? Of wil je een gepersonaliseerd exemplaar van ons grappige boek ‘De 25 belangrijkste jaren in de Nederlandse geschiedenis’. We kunnen je tafel versieren, een taart organiseren en helpen om deze avond extra speciaal te maken. Vertel het ons en wij improviseren er op los.

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE ACTIVITEIT?

Improvisatie Workshop

Verbind je als team en creëer de sprankels die leiden tot nieuwe manieren van denken. Gebruikmakend van de principes van improvisatie, kan Boom Chicago je helpen je creativiteit te vergroten en de teamgeest te ontketenen. Begin de dag met een Improv Workshop, ontspan vervolgens met een heerlijk diner in het theater. En eindig de dag met een Boom Chicago-show, met je eigen improv-trainer in de hoofdrol!

Presentatie vaardigheidstraining

Veel mensen zijn bang om voor een publiek te spreken. Onze acteurs die als ervaringsdeskundigen thuis zijn op het podium, kunnen daarbij helpen. Met individuele- en groepscoaching, helpen ze het plezier van spreken in het openbaar te vinden. En dit zal het vertrouwen dusdanig vergroten, dat mensen met plezier naar je willen luisteren.

Privéreceptie met een sketch op maat

Begin uw avond in een privé-setting voor een toast, toespraak of presentatie. Vervolgens spelen wij de opmaakt gemaakte sketch over uw bedrijf en uw team. U geeft ons alle informatie en wij zullen een hilarische scène schrijven en uiteraard op de mat neer leggen. Sluit na de privéreceptie aan bij het publiek in het theater, voor de Boom Chicago Comedy Show.

VERTEL ONS OVER JULLIE GROEP

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.