Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

SCENEWORK AND INTRO TO GAME

Details

Improv Class
260

Cursus van 8 weken bij Boom Chicago

Deze cursus draait om het initiëren en ontwikkelen van long-form improvisatiescènes. Je begint met een focus op de grondbeginselen van een goede scène, hoe te acteren in improvisatietheater en een introductie hoe je het spel van een scène speelt.

Inleiding tot long-form scènewerk. Na een introductie van het improvisatietheater, richt je je op het initiëren en ontwikkelen van long-form improvisatiescènes. concentreert deze klas zich op het initiëren en in stand houden van geïmproviseerde scènes met een lange vorm. De cursus begint met een focus op de grondbeginselen van een goede scène, hoe te acteren in improvisatietheater en een introductie hoe je het spel van een scène speelt. De cursus Intro to Improv van de Free Association is een voorwaarde om aan dit programma deel te nemen. Als je andere aanzienlijke long-form ervaring hebt, dan kun je wellicht toch deelnemen. Als je denkt dat je voldoende ervaring hebt, laat het ons dan weten via academy@boomchicago.nl.

LET OP: lees de algemene voorwaarden voordat je je inschrijft.

Sign up below to receive more information, news and special events for the Boom Academy community directly in your inbox.

BOOM ACADEMY COMMUNITY (NL)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.