Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

DECEMBER 2021 HOLIDAY SEASON

EVENEMENTEN VOOR GROEPEN

DRIE UUR LANG GENIETEN VAN EEN SHOW, ETEN & DRINKEN

Vier de feestdagen met een hilarische avond vol komedie met je groep of team! Vele beroemde Amerikaanse comedians begonnen hun carrière bij Boom Chicago, waaronder Seth Meyers, Jordan Peele, Amber Ruffin en Kay Cannon. Boom-alumni mogen zichzelf rekenen tot het schrijf-en perform team van Saturday Night Live, The Daily Show en vele tv-programmas. Ga er maar gerust vanuit dat volgende generatie komische supersterren vanavond op het podium staat!

Tijdens de maand december bieden we veilige en sociale evenementen, voor groepen tot 30 personen die 1,5 meter uit elkaar zitten. Als de regels het toelaten, kan de groepsgrootte oplopen tot 80 personen. Op maat passen we de opstelling aan: kleine teams naast elkaar, of lange tafels met dubbele tussenruimte (dus elke andere stoel ontbreekt).

Vertel ons hoeveel afstand heeft de groep nodig heeft. Ons personeel draagt ​​maskers en we hebben zelfs een ‘Covid Cheerleader’ in huis om ervoor te zorgen dat de beperkingen worden opgevolgd.

Geniet van een privédiner en drankjes in ons knusse, feestelijk versierde theater. Er is tijd voor toespraken, presentaties en een toast om te vieren. En na het eten is het showtime! De show is de Holiday Season versie van SITCOM: de 90s show, waarin de lelijke kerst-truien, ongemakkelijke familie-diners en kalkoen grapjes elkaar zullen afwisselen.

Boom Chicago venue Amsterdam

Santa Claus Roast

In de op maat gemaakte show, kunnen we aan de Kerstman zelf vragen om het podium te betreden en de groep of het gezelschap te braden en te roosteren.

Geef ons informatie en de kerstman zal je vertellen wie z’n best heeft gedaan of het juist heeft laten afweten dit jaar. Met een grote glimlach en goede moed, eindigen we de show met een uitsmijter om te proosten op een prachtig nieuw jaar.

Feest Menu

Een heerlijk tweegangenmenu:
  • Ambachtelijk brood en boter Langzaam geroosterde kalkoenrollade OF Hartig vegetarisch notengebraad.
  • Geserveerd met cranberrysaus, geroosterde aardappelen en een wintergroentenmix.
  • Kersttoffee crunch blondie met winterroom en gezouten karamelijs.

Details

  1. Lunch met show van 60-75 minuten: 12.00 – 15.00 uur of 14.00 – 17.00 uur
  2. Diner met show van 60-75 minuten: 18:00 – 21:00 uur

Een meer budgetvriendelijke optie is om deel te nemen aan een openbare avondshow en vooraf een privédiner te hebben (inclusief een mogelijk gebraad van de kerstman).

Dat begint bij € 59,50 per persoon voor diner en show. Drankjes zijn extra.

Saskia Maas is happy to tell you more. Fill in this form or send her an email at saskia@boomchicago.nl.

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.