Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

INTRO TO LONG-FORM IMPROV

Details

Improv Class
260

Cursus van 8 weken. Iedereen kan meedoen, ongeacht of je ervaring hebt of niet!

Een introductie van de basisvaardigheden van long-form improvisatie – actief luisteren en samenwerken met teamgenoten, “ja-en”, de vrijheid om te spelen en spontaan te zijn, en een introductie van geïmproviseerde scènes. Er is GEEN toelatingseis voor deze cursus; iedereen kan meedoen, ongeacht of je ervaring hebt of niet. Als je eerder een beetje improvisatie hebt gedaan, maar niet veel long-form, dan raden we toch aan met dit programma te beginnen. Als je in het verleden een introductie van long-form class hebt afgerond (d.w.z. bij UCB, Second City, IO, Easylaughs), dan willen we je graag vragen om je in te schrijven voor de cursus Scenework and Intro to Game.

Er zijn slechts 14 plaatsen voor dit programma. Als je vragen hebt over de cursus of je wilt weten of het bij je past, stuur dan een e-mail naar [email protected].

LET OP: lees de algemene voorwaarden voordat je je inschrijft. Je moet 18 jaar of ouder zijn om een les te volgen. Als je jonger bent dan 18 en geïnteresseerd bent in onze Academie, stuur dan een e-mail naar [email protected]. We zijn wel voornemens om een cursusprogramma op te zetten voor tieners.

Boom Academy community! Houd nieuwe data in de gaten! Meld je hieronder aan om via email meer informatie te ontvangen.

BOOM ACADEMY COMMUNITY (NL)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.