Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

WELKOM BIJ ONZE SUMMER IMPROV PARTY

VRIJDAG EN ZATERDAG

BOEK NU JE TAFEL!

SUMMER IMPROV PARTY IS ONS COMPLEET VERNIEUWDE AVONDJE UIT!

show drinks friends

Wij hebben eten, drankjes en een live DJ (op de meeste avonden) toegevoegd aan onze bekende Boom Chicago improv comedy show, voor een geweldige sfeer (alle avonden) — plus social distancing! We hebben een pop-up keuken en serveren heerlijke gerechten bij jou aan tafel. Weet je nog, bediening? Zij brachten je altijd van alles als je op stap was in een bar of restaurant. Those days are back, baby!

Alle shows vinden plaats in de grote zaal met hoge plafonds en heel veel ruimte. We gaan al eerder open zodat iedereen verspreid kan worden ontvangen en er genoeg tijd is om lekker te eten, drinken en van je gezelschap te genieten dat je tot nu toe alleen via Zoom hebt gezien. Onze bekende Boom Chicago Comedy show is maar een onderdeel van de avond!

Gelukkig is de lay out van onze locatie perfect voor social distancing en we hebben een goed getraind team dat zorgt voor de maximale hygiene. Er is een een-richtingsroute door de bar en de theaterzaal met 1 1/2 meter afstand tussen jou en de andere gasten.

Comedians show Amsterdam

DRANKJES, HEERLIJK ETEN, GEWELDIGE SFEER EN INNOVATIEVE ZITPLAATSEN

VIB tafels, tafels aan de zijlkant. gemakkelijke banken en zitplaatsen op het balkon

Social seating theater

We hebben nieuwe zitplaatsen waardoor je dichtbij je partner, familie of huisgenoten kunt zitten, maar weg van andere groepen. Koppels kunnen kiezen voor een comfortabele bank voorin of een tafel aan de zijkant. Op het balkon zijn je stoelen gescheiden van vreemden met veiligheidsschilden. De beste stoelen en de beste deal, heb je als je met een groep van vier een VIB-tafel (Very Important Butt) boekt, want de vierde persoon is gratis!

NIEUW: 20 ‘Safe Social Seats’

We hebben 10 paar safe social seats met een doorzichtig scherm over je tafel.
Familie, partners of huisgenoten zitten aan de ene kant terwijl de mensen emt wie je niet in quarantaine hebt gezeten aan de andere kant van het scherm kunnen zitten. Je deelt geen eten of drankjes, maar wel de gezelligheid. Je zit dicht bij elkaar en je kunt smane lachen en praten. Je bent beschermd maar toch samen uit.

NEW POP-UP KITCHEN

Show and dinner Amsterdam

Kom met lege maag, want vanuit onze pop-up keuken serveren we heerlijke gerechten van lokale leveranciers. Van hapjes tot aan een volledig menu, je kunt daarvoor bij Boom Chicago terecht deze zomer. We hebben (hygienische) diner en snack boxen die gemakkelijk te eten zijn aan je eigen tafeltje.

Het is geen Michelin-ster diner, maar dat is juist de bedoeling. Lekker ontspannen eten en drinken met vrienden voorafgaand aan de show. Bestel van tevoren, want we zijn geen echt restaurant met ingelimiteerde ruimte en voorraad. We zorgen graag dat we jouw wensen in huis hebben op de avond van jouw komst.

LEKKERE DRANKJES

Show drinks cocktails

Wil je liever een cocktail? Onze bartenders kunnen je ook daarin voorzien. Boom Chicago’s wijnkaart komt van Grape District en is veel beter dan je van een bar zou verwachten. Onze huiswijn is zalig, maar natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment frisdrank, koffie en thee.

Wil je liever een cocktail? Onze bartenders kunnen je ook daarin voorzien. Boom Chicago’s wijnkaart komt van Grape District en is veel beter dan je van een bar zou verwachten. Onze huiswijn is zalig, maar natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment frisdrank, koffie en thee.

Veilige Opzet

Bij drukte openen we de extra toiletten backstage met een rij die over 25 meter uitstrekt voor voldoende afstand. Je kunt met een gerust hart in de rij staan voor de toiletten tijdens de pauze terwijl je een kijkje krijgt achter de schermen. Zeg gedag tegen onze acteurs maar raak de kostuums natuurlijk niet aan. Niet vanwege het virus, maar gewoon omdat je er af moet blijven.

Service with a Smile

Onze bediening draagt doorzichtige schermen voor hun gezicht voor hun en jullie bescherming. Op die manier kunnen we gewoon aan je tafeltje bestellingen opnemen en je drankjes brengen. Je kunt hun gezichten gewoon zien zodat ze beter verstaanbaar zijn en als ze je een handkus geven, zie je die tenminste. Dus wees charmant!

Hoe zit het met de Acteurs?

De acteurs leven samen, dus ze hebben samen in quarantaine gezeten, zodat ze dicht bij elkaar op het podium kunnen staan. Op die manier hoeven ze zich alleen maar te concentreren op grappig zijn. Win win! Onze musici en technici wonen apart, dus zij blijven wel op afstand van de cast.

GENIET DEZE ZOMER VAN COMEDY SHOWS IN AMSTERDAM

Details

Deze informatie weet je waarschijnlijk, maar het is belangrijk. Volg onze regels, looproutes en doe extra moeite om 1,5 meter afstand te houden van onbekenden. Natuurlijk hoest je in je elleboog. Was je handen veelvuldig en kom natuurlijk niet naar ons toe als jij of iemand in je huis ziek is.

We kunnen niet garanderen dat je niet wordt blootgesteld aan COVID-19 bij Boom Chicago, noch in de supermarkt, noch op straat. Elke keer dat je je huis verlaat, is er enig risico. Wat we kunnen zeggen, is dat we samen een redelijk veilige plek kunnen creëren en we hebben veiligheidsprocedures ingesteld om de potentiële blootstelling van ons personeel en andere gasten enorm te verminderen op een manier die de meeste locaties niet kunnen.

Uitgaan is ook goed voor je. Lachen is tenslotte het beste medicijn. Nou ja, antibiotica en asperine zijn ook wel goed natuurlijk. Ok, lachen is in ieder geval in de top drie!