Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • IN DUTCH

Kelder op Zolder

Details

General Admission
12.50

Het Nederlands cabaret is ooit geboren in de cafés van Amsterdam. Als hommage aan die geschiedenis is er nu Kelder op Zolder: een avond waar café en theater elkaar weer ontmoeten. In de zolderzaal van Boom Chicago verzorgt Thom Gerrits een avond met door hem geselecteerde cabaretiers. Tussen de bedrijven door is er tijd voor, het ideale avondje uit.

Met en door Thom Gerrits. Klik hier voor de website van Thom

Donderdag 28 oktober, aflevering 2!

Gasten: 

Joran Welling:    Joran is afgestudeerd aan de Koningsacademie in Den Bosch. vierkante doolt hij rond in de boze buitenwereld. Hij trekt rond met een gitaar en tragikomische verhalen op zoek naar een antwoord op de vraag: wat is geluk? Van een….hij doet verwarde poging.

Jasmijn Wagenaar:    “Er rust een vloek op mijn familie.
Een vloek dat wij gaan lijken op de persoon op wie wij niet willen lijken”
Jasmijn Wagenaar stapt op de fiets naar Santiago de Compostela. Al fietsend langs graanvelden vraagt zij zich af: Hoe breek je je los van je wortels, van iets dat zo diep met je vervlochten lijkt te zijn? Jasmijn brengt muziek vanuit het hart en verlangt zich zo te kunnen bevrijden van alles dat te krap aanvoelt.

Vorige edities:

Donderdag 23 september, de première!

Gasten: 

Felix van den Berg:   Felix is ​​overdag psycholoog, en in de avond comedian. De hele dag houdt hij zich bezig met wat er er in andermans hoofd afspeelt, maar op het podium deelt hij water er in het zijne speelt. Mag je mensen helpen als je zelf problemen hebt? En volg ik mijn eigen wel op? Dit zijn vragen waar Felix een antwoord op zoekt. Men zegt dat psychologen net zo gek zijn als de mensen die ze behandelen. 

Ramon Chatrer: In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij was week te horen met een individuele rubriek bij Giel Beelen op NPO Radio 2 en in 2021 stond hij in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling ‘Roestplaats’. Vanaf september 2022 toert hij door het land met zijn eerste avondvullende voorstelling.
Roestplaats is een cabaretvoorstelling over de lusten en driften die in ons schuilen. Hoe ga je om met al die toekomstige gevoelens als je ook liefdevol wil zijn? Met manische hersenspinsels en zang vanuit zijn tenen duikt Ramon met het publiek in de beerput die altijd maar gedempt moet blijven.

 

Skip to toolbar