Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • IN DUTCH

Kelder op Zolder

Details

General Admission
12.50

Op de zolder van Boom Chicago zit een prachtige theaterzaal. Het heeft een bar, een mooie ambiance en de sfeer van een echte cabaretkelder. Dit is het decor van Kelder op Zolder. Drie jonge cabaretiers kondigen elkaar aan en spelen een half uur lang de zaal aan stukken. Altijd vol variatie en energie, van kleinkunstmuziek tot stand-up comedy.
Om voor jou deze parels te ontdekken, heeft Thom Gerrits de theaters van Nederland afgespeurd. Hij verzorgt het programma en elke editie als een van de drie cabaretiers.
In de zaal wordt gelachen en de mensen drinken bier en cocktails. Het is een vrolijke avond, een geweldige avond uit en jij mag er weer bij zijn.
Kom op 13 april naar de volgende aflevering.

Samenstelling: Thom Gerrits. Klik hier voor de website van Thom

Productie: Bruni Hofman

Woensdag 13 april 2022, aflevering 4! Met Thom en:

Farida Laan:  Farida Laan stond in 2021 in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival en won de Shaffy Cheque. Ze was korte tijd danser en langere tijd kunstenaar, maar koos voor het theater, waar ze het publiek meeneemt in haar absurdistisch universum. Ga mee en verdwijn in de spiegeling van een opgewreven rubberen catsuit.

 

Sebastiaan de Bie: Sebastiaan de Bie is acteur, theatermaker en schrijver. In 2021 studeerde hij af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Momenteel is hij te zien in de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ van Stage Entertainment. Ter gelegenheid van Kelder Op Zolder komt hij eenmalig met een fonkelnieuw cabaretprogramma: LOOKING FOR LOVE  (one night only)

Dit gaat over seks.
Dit gaat over liefde.
Dit gaat over eenzaamheid.
Maar dit gaat vooral over er geen ene fuck van begrijpen.
(En dat dan met allemaal grapjes, want daar komen de mensen voor)

 

 

Vorige edities:

Woensdag 9 maart 2022, aflevering 3! Met Thom en:

Luuk van der Vaart won in 2017 de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en in 2020 de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Ook bleef hij in groep twee zitten.

Davey Jay Geernaert : In zijn voorstelling ‘Nabeeld’ doet Davey er alles aan om te vluchten van een wereld die kleurlozer lijkt te worden. Van begin tot eind balanceert hij op het koord tussen werkelijkheid en fantasie; niet wetende welke kant uiteindelijk zijn zal zijn.

Middels surrealistische verhalen en ontroerende beelden verleidt Davey zijn publiek om samen een duik te nemen in de magische kant van het leven. Hij vertelt over het verlangen om zich bij een sekte aan te sluiten, het vermoorden van zijn schakelende klok en wat er gebeurt als alle afleiding wegvalt.

Donderdag 28 oktober 2021, aflevering 2! Met Thom en: 

Joran Welling:    Joran is afgestudeerd aan de Koningsacademie in Den Bosch. vierkante doolt hij rond in de boze buitenwereld. Hij trekt rond met een gitaar en tragikomische verhalen op zoek naar een antwoord op de vraag: wat is geluk? Van een….hij doet verwarde poging.

Jasmijn Wagenaar:    “Er rust een vloek op mijn familie.
Een vloek dat wij gaan lijken op de persoon op wie wij niet lijken lijken”
Jasmijn Wagenaar stapt op de fiets naar Santiago de Compostela. Al fietsend langs graanvelden vraagt ​​​​zij zich af: Hoe je je je los van je wortels, van iets dat zo diep met je vervlochten lijkt te zijn? Jasmijn brengt muziek vanuit het hart en verlangt zich zo te kunnen bevrijden van alles dat te krap voelt.

Donderdag 23 september 2021, de première! Met Thom en: 

Felix van den Berg:   Felix is ​​overdag psycholoog, en in de avond comedian. De hele dag houdt hij zich bezig met wat er in andermans hoofd afspeelt, maar op het podium deelt hij wat er in het zijne speelt. Mag je mensen helpen als je zelf problemen hebt? En volg ik mijn eigen adviezen wel op? Dit zijn vragen waar Felix een antwoord op zoekt. Men zegt dat psychologen net zo gek zijn als de mensen die ze behandelen. 

Ramon Chatrer: In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. H ij was week te horen met een individuele rubriek bij Giel Beelen op NPO Radio 2 en in 2021 stond hij in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling ‘Roestplaats’. Vanaf september 2022 toert hij door het land met zijn eerste avondvullende voorstelling.
Roestplaats is een cabaretvoorstelling over de lusten en driften die in ons schuilen. Hoe ga je om met al die toekomstige gevoelens als je ook liefdevol wil zijn? Met manische hersenspinsels en zang vanuit zijn tenen duikt Ramon met het publiek in de beerput die altijd maar gedempt moet blijven.