Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • IN DUTCH

KELDER OP ZOLDER

Details

General Admission
10

Op de zolder van Boom Chicago zit een prachtige theaterzaal. Het heeft een bar, een mooie ambiance en de sfeer van een echte cabaretkelder. Dit is het decor van Kelder op Zolder. Drie jonge cabaretiers kondigen elkaar aan en spelen een half uur lang de zaal aan stukken. Altijd vol variatie en energie, van kleinkunstmuziek tot stand-up comedy.

Om voor jou deze parels te ontdekken, heeft Thom Gerrits de theaters van Nederland afgespeurd. Hij verzorgt het programma en elke editie als een van de drie cabaretiers.

In de zaal wordt gelachen en de mensen drinken bier en cocktails. Het is een vrolijke avond, een geweldige avond uit en jij mag er weer bij zijn.

Samenstelling: Thom Gerrits. Klik hier voor de website van Thom

Donderdag 15 september

a man standing in front of a curtainJoran Welling is een antisociale droeftoeter: bang voor mensen, altijd zwartgallig en bij het minste of geringste overprikkeld. Het liefste sluit hij de wereld uit en blijft hij alleen maar eenzaam binnen om verdwaald te raken in zijn eigen warrige gedachtekronkels en te zwelgen in een vaag gevoel van melancholie. Desondanks sprokkelt hij soms al z’n krachten bij elkaar, neemt hij z’n gitaar mee naar buiten en doet hij een poging om z’n overdenkingen te delen. Het is een merkwaardige poging, maar het is er een.

 

a group of people standing on a bridgeEen duo van twee getalenteerde vrienden voor het leven, maar daar merk je niets van als ze hun liedjes spelen. De Vriendelijke Stiefvaders zijn druk bezig met het schrijven van hun debuut, de EP ‘Odes’, waarop BN’ers die nog nooit bezongen zijn de eer toekomt die ze verdienen. Waarom is er nog geen ode aan Carry Slee? Wie is Matthijs van Nieuwkerk? Waar is Jody Bernal? Dat, en wellicht meer krijg je te horen in hun voorstelling ‘De Vriendelijke Stiefvaders spelen Odes’