Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • IN DUTCH

ONBEKEND BEMIND

Details

General Admission
9.50

Over de show

Ronit Palache (auteur en journalist) en Corine Koole (idem, bekend van oa Volkskrant Magazine en LINDA.) dagen onbekende mensen uit de stad en de buurt uit om hun levensverhaal te vertellen. Want iedereen heeft een verhaal: wetenschappers, kappers, immigranten, wereldverbeteraars en aartsconservatieven. Een intiem, ontroerend en spannend maandelijks interviewprogramma met live muziek van jonge muzikanten.

Tot het moment dat de gasten aan tafel verschijnen, hebben Ronit en Corine nog nooit van ze gehoord. Maar het wordt direct intiem: hoe laat bent u vanochtend opgestaan? Wat drijft u? Waar bent u bang voor? Binnen het tijdsbestek van maximaal een half uur leren we de angsten en dromen van deze onbekend beminde gast kennen.

Vergeet klassieke talkshows, eindeloze voorproductie en autocue. Bij Onbekend bemind is niets voorbereid, alles spontaan en gebeurt het in het moment. Verwacht het onverwachte!

Muziek
In het eerste Onbekend Bemind programma zal de muziek worden verzorgd door singer songwriter en multi-instrumentalist Melle (Boddaert), student aan het Conservatorium Haarlem. Melle specialiseert zich in het schrijven en vertolken van pakkende pop songs die met veel passie en drive gezongen worden.

Vorig jaar won Melle de Nobel Award Leiden en bracht hij zijn eerste EP uit, ‘Y’. Zijn nieuwe single, On The Road, is net uit en werd al live ten gehore gebracht bij Leo Blokhuis op NPO Radio 2. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Melle zal doorbreken naar de mainstream.

U, als bezoeker van Onbekend Bemind, mag zich gelukkig prijzen dit talent in zo’n intieme setting, in zo’n vroeg stadium te hebben mogen ervaren.