Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • IN DUTCH

ONBEKEND BEMIND

Details

General Admission
9.50

Over de show

Ronit Palache (auteur en journalist) en Corine Koole (idem, bekend van oa Volkskrant Magazine en LINDA.) dagen onbekende mensen uit de stad en de buurt uit om over hun leven en drijfveren te komen praten. Want iedereen heeft een verhaal: wetenschappers, kappers, immigranten, wereldverbeteraars en aartsconservatieven. Een intiem, ontroerend en spannend maandelijks interviewprogramma met live muziek van jonge muzikanten.

Tot het moment dat de gasten aan tafel verschijnen, hebben Ronit en Corine nog nooit van ze gehoord. Maar het wordt direct intiem: hoe laat bent u vanochtend opgestaan? Wat drijft u? Waar bent u bang voor? Binnen het tijdsbestek van maximaal een half uur leren we de angsten en dromen van deze onbekend beminde gast kennen.

Vergeet klassieke talkshows, eindeloze voorproductie en autocue. Bij Onbekend Bemind is niets voorbereid, alles spontaan en gebeurt het in het moment. Verwacht het onverwachte!

 

Live muziek #4 donderdag 7 oktober 2021

Live muziek wordt verzorgd door zangeres en singer songwriter Fransien Buysrogge, begeleid door Kimo Bos op gitaar. Fransien en Kimo zijn 1ste jaars studenten aan het Conservatorium Haarlem. Tussen de interviews door zullen zij een akoestische set spelen met verrassende bewerkingen van bekende pop songs.

Coronamaatregelen
Aan de deur scannen we je QR code via de CoronaCheck app.

We hopen je te zien op 7 oktober!

 

Vorige afleveringen:

Onbekend Bemind #3 donderdag 2 september 2021. Live muziek: Hireth www.hirethmusic.com/

Onbekend Bemind #2 donderdag 1 oktober 2020. Live muziek: Jip de Graaf https://www.facebook.com/JIPMUSIC.Artist/

Onbekend Bemind #1 donderdag 3 september 2020. Live muziek: Melle melllesongs.com

 

 

 

Skip to toolbar