Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • IN DUTCH

ONBEKEND BEMIND

Details

General Admission
9.50

Over de show

Ronit Palache (auteur en journalist) en Corine Koole (idem, bekend van oa Volkskrant Magazine en LINDA.) dagen onbekende mensen uit de stad en de buurt uit om hun levensverhaal te vertellen. Want iedereen heeft een verhaal: wetenschappers, kappers, immigranten, wereldverbeteraars en aartsconservatieven. Een intiem, ontroerend en spannend maandelijks interviewprogramma met live muziek van jonge muzikanten.

Tot het moment dat de gasten aan tafel verschijnen, hebben Ronit en Corine nog nooit van ze gehoord. Maar het wordt direct intiem: hoe laat bent u vanochtend opgestaan? Wat drijft u? Waar bent u bang voor? Binnen het tijdsbestek van maximaal een half uur leren we de angsten en dromen van deze onbekend beminde gast kennen.

Vergeet klassieke talkshows, eindeloze voorproductie en autocue. Bij Onbekend bemind is niets voorbereid, alles spontaan en gebeurt het in het moment. Verwacht het onverwachte!

Muziek

In deze aflevering van Onbekend Bemind zal de muziek worden verzorgd door singer songwriter JIP (de Graaf), student aan het Conservatorium Haarlem.

Zijn Engelstalige liedjes zijn soms bewust klein en intiem gehouden, maar werken ook goed in een bredere, band setting. De ritmes op de akoestische gitaar zijn verrassend en JIP’s mengeling van positivisme, melancholie en een sterk ontwikkeld melodisch gevoel, zal de bezoeker van Onbekend Bemind niet onberoerd laten.

Muziek, informatie en foto’s vindt u op zijn Facebook pagina.