Skip to primary navigation Skip to content Skip to footer

April 2: Chris Verlaan – Man in de Maak

Quick Details

TICKETS ON SALE NOW! 

General Admission
21.50
VIB Table Seat Very Important Butts
27.50
VIB Table for 4 Pay for 3 and 4th person free!
108
81
Couch for two Best Seats
79
General Admission 4 for 3 deal Pay for 3 and 4th person free!
86
64.50
General Admission • CJP
15

Chris Verlaan – Man in de Maak

Chris Verlaan is data-analist, woonachtig in Almere en heeft autisme. ‘Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist’, zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop zowel de jury als het publiek van Cameretten hem tot winnaar kroonde. “Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme” (de Volkskrant).

Het afgelopen jaar was voor Chris heerlijk overzichtelijk. Alle beperkingen gaven hem rust, zijn werkzaamheden bij de GGD boden nieuwe inzichten en hij had minder last van zijn autisme. Oftewel; een jaar om nooit te vergeten. Chris gaat het nog missen. Na maanden lockdown dringt het opeens tot Chris door dat hij zich echt weer onder het theaterpubliek moet gaan begeven. We hopen er het beste van.

In ‘Man in de Maak’ neemt Chris je mee in zijn wonderlijke wereld.

De pers over Chris Verlaan tijdens Cameretten:
• “Hilarische teksten’ en ‘aan zelfspot ontbreekt het Chris Verlaan geenszins” (Trouw).
• “Een bijzonder talent” (Volkskrant).
• “Zijn programma is persoonlijk maar in sterke woordgrapjes raakt hij ook aan wereldse zaken en de actualiteit” (Telegraaf).
• “Chris Verlaan, antiheld, die met zijn trage energie en dito lichaamsbewegingen op de lachspieren werkt” (Het Parool).
• “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn… Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid” (Jury Cameretten).

Prijzen:
• Jury- én publieksprijs Cameretten 2018